طرز تهیه خورش قیمه مجلسی مخصوص مهمانی ها

خورش قیمه از خورش هایی محسوب می شود که تقریبا همه فن حریف است. قیمه را هم در مراسم های شادی و هم در مراسم های عزا می توانید تهیه کنید. این خورش هم مانند قورمه سبزی از خورش هایی محسوب می شود که کمتر کسی پیدا می شود که آنرا نپسندد. در ادامه با زندگی بهتر همراه باشید تا این اموزش آشپزی را فرا بگیرید.

مواد لازم برای ۲ نفر

  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۳ عدد لیمو عمانی
  • ۱ عدد چوب دارچین
  • ۱ الی ۲ عدد هل یا پودر هل
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱ پیمانه لپه ( حدود 75 تا 100 گرم )
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
  • ۳۰۰ گرم گوشت قیمه ای ( با این مقدار خورشتتون خیلی پر گوشت و مجلسی میشه )

دستور پخت قیمه

 

مرحله اول

برای شروع پیاز را خرد کرده و با روغن کمی تفت می دهیم سپس گوشت را خرد کرده و به پیاز می افزاییم. گوشت را که اضافه کردیم کمی فلفل سیاه و زردچوبه نیز اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد. حالا 4 لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت بپزد.

 

مرحله دوم

لپه را باید به صورت جداگانه بپزیم تا در طعم خورشت تاثیر منفی نگذارد. لپه را که از قبل خیسانده ایم حدود یک ساعت با یک پیاز می گذاریم تا بپزد.

 

مرحله سوم

پس از اینکه لپه پخت آنرا با روغن کمی تفت دهید تا هنگام اضافه کردن به خورش لپه ها خرد نشوند.

 

مرحله چهارم

وقتی گوشت پخت ( حدود 2 ساعت طول می کشد تا گوشت بپزد ) لپه را به همراه لیمو عمانی ، چوب دارچین و کمی هل به خورش اضافه می کنیم. در این مرحله رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم و انرا نیز به خورش اضافه می کنیم. صبر می کنیم خورش جا بیفتد و روغن بیندازد.

 

مرحله پنجم

پس از اینکه خورش روغن انداخت چند عدد سیب زمینی پوست می گیریم و به صورت خلالی خرد می کنیم سپس در روغن سرخ می کنیم و پس از اینکه خورش را در ظرف کشیدیم با سیب زمینی تزیین می کنیم.

 

منبع : سایت چی شی دستور قیمه

/ 0 نظر / 358 بازدید