طرز تهیه ترشی پوست لیمو ترش مجلسی

ترشی پوست لیمو یکی از ترشی های خاص و کمتر شناخته ایرانی است که طعم بسیار خوبی دارد. ضمنا از این ترشی برای تزیین غذاهای دیسی مثل انواع کباب ها نیز می توانید استفاده کنید. نگران نباشید این ترشی اصلا طعم تلخی ندارد و طعم بسیار خوبی نیز دارد. در ادامه با وبلاگ زندگی بهتر همراه باشید.

مواد لازم

پوست لیمو ترش 1 کیلو

سرکه 3 کیلو

نمک 1/2 قاشق

دستور تهیه

برای تهیه این ترشی می توانید از پوست لیمو ترش آب گرفته شده استفاده کنید. در فصل لیمو ترش که می خواهید آبلیمو تهیه کنید تفاله های لیمو را نگه دارید و برای تهیه ترشی پوست لیمو از ان استفاده کنید. ابتدا باید داخل لیمو ترش ها را کاملا خالی و تمیز کنید به طور که فقط پوست لیمو باقی بماند.

سپس پوست های تمیز شده را به همراه آب می جوشانیم تا تلخی پوست لیمو ها از بین برود. جوشاندن پوست لیمو ها را دو مرتبه انجام می دهیم سپس چند بار با آب سرد آبکشی کنید تا تلخی آنها کاملا گرفته شود.

پوست لیمو ها راس از آبکشی پایانی روی یک پارچه تمیز پهن کنید و دو سه روز اجازه دهید تا آب آنها کاملا گرفته شود و به طور کامل خشک شوند. شیشه مخصوص ترشی را حاضر کنید و پوست لیمو ها را درون آن بیندازید.

سپس سرکه را بجوشانید و آن را به همراه نمک روی پوست لیمو ها بریزید. ترشی را به مدت دو هفته در جای خشک و خنک دور از نور خورشید قرار دهید تا اماده شود سپس می توانید به یخچال منتقل کنید.

همچنین بببینید: طرز تهیه ترشی گوجه سبز خوشمزه به صورت درسته

منبع : طرز تهیه ترشی پوست لیمو

/ 0 نظر / 329 بازدید